x

Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma)

10/2012 Gender a urbanismus

Pozvánka na interaktivní workshop Diverzita a rovné příležitosti ve firemní praxi

26.9.2012, Markéta Štěpánová, Gender Studies o.p.s.
Dovolujeme si Vás pozvat na interaktivní workshop „Diverzita a rovné příležitosti ve firemní praxi“, který se koná 11. 10. 2012 od 13.00 v prostorách Komunitního multikulturního centra Poradny pro integraci v Ústí nad Labem, Velká Hradební 33. Cílem setkání je představit téma různorodosti na pracovišti, a jak s ní efektivně nakládat při řízení lidských zdrojů.

Pozvánka na interaktivní workshop Diverzita a rovné příležitosti ve firemní praxi

Dovolujeme si Vás pozvat na interaktivní workshop „Diverzita a rovné příležitosti ve firemní praxi“, který se koná 11. 10. 2012 od 13.00 v prostorách Komunitního multikulturního centra Poradny pro integraci v Ústí nad Labem, Velká Hradební 33.

Cílem setkání je představit téma různorodosti na pracovišti, a jak s ní efektivně nakládat při řízení lidských zdrojů. Prostor specificky věnujeme tématu náboženství, setkání se spolu s lektorkou Gender Studies Kateřinou Machovcovou zúčastní i Kateřina Kantarová - česká muslimka.

Účast na workshopu a možnost následné individuální konzultace jsou zdarma. Bezplatné individuální konzultace je možné po dohodě poskytnout i před samotným školením či v jiném termínu. Registrujte se prosím na adrese marketa.stepanova@genderstudies.cz.

Více informací o diverzitě ve firemní praxi zde.

Projekt je financován z OP LZZ, z grantového projektu "Podpora zaměstnanosti a samostatné výdělečné činnosti žen z tradičních muslimských komunit žijících v ČR" (číslo projektu: CZ.1.04/3.4.04/76.00069), jehož realizátorem je Poradna pro integraci.

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma).

Email *