x

Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma)

01/2016 Proč má Mezinárodní den žen stále smysl?

Jak podpořit kariérní růst žen ve Vaší firmě? Přihlaste na brněnský workshop

29.2.2016,
Uvažujete o tom, jak ve vaší organizaci posílit možnosti kariérního růstu žen? Zajímají vás fungující opatření, která byste mohli využít? Chcete se poučit z příkladů dobré praxe a seznámit se s kolegyněmi a kolegy, kteří řeší obdobné otázky ve svých společnostech? Máte zájem získat argumenty na podporu takových cílů a opatření? Pak právě pro vás je určen prakticky zaměřený workshop, který se bude konat již ve středu 9. března v brněnské Otevřené zahradě. Cílem setkání je předat účastníkům a účastnicím aktuální poznatky a přiblížit současné trendy, pokud jde o přístup žen (i mužů) k profesnímu uplatnění a růstu.
Workshop je určen širokému spektru osob z firem a organizací, ať už z řad personalistů a personalistek, vedoucích týmů, manažerů či manažerek a podobně. Je tedy otevřen vám všem, kteří se chcete prakticky zasazovat a inspirovat v tom, jak napomoci ženám na jejich cestě k plné pracovní seberealizaci.

Pokud se chcete dozvědět více nebo si rezervovat místo, kontaktuje nás na emailu: josef.vosmik@genderstudies.cz. Drobné občerstvení bude zajištěno a účast na akci je zdarma.


Workshop: Rozbít skleněný strop – jak na to
(představení trendů a moderních nástrojů v oblasti podpory kariéry žen)

9. března 2016, 9 – 13 hodin
Otevřená zahrada, Brno
kontakt: josef.vosmik@genderstudies.cz, 773 440 845


Workshop je součástí projektu „Rozbít skleněný strop: podpora kariérního růstu žen“, podpořeného grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů (www.fondnno.cz, www.eeagrants.cz).

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma).

Email *