x

Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma)

11/2009 Rovné příležitosti ve školství

Konference Praskliny ve skleněném stropě a vyhlášení nejlepší Firmy roku v rovných příležitostech

30.10.2009, Jitka Kolářová, Gender Studies, o.p.s.
V středu 11. listopadu proběhne ve strašnické budově Vodafonu konference Praskliny ve skleněném stropě: Ženy v řídících pozicích a v netradičních povoláních. Konference vyvrcholí vyhlášením vítězů soutěže Firma roku: Rovné příležitosti 2009. Program bude nabitý. Konference se zaměří na zkušenosti žen v „mužských světech“.

V středu 11. listopadu proběhne ve strašnické budově Vodafonu konference Praskliny ve skleněném stropě: Ženy v řídících pozicích a v netradičních povoláních. Konference vyvrcholí vyhlášením vítězů soutěže Firma roku: Rovné příležitosti 2009.

Program bude nabitý. Konference se zaměří na zkušenosti žen v „mužských světech“. Na úvod v diskusi krátce představíme "Audit Rovné příležitosti a firmy", které jím prošly. V dopoledním bloku se dále můžete těšit na přednášku socioložky Aleny Křížkové na téma ženy v řídících pozicích a dále na panelovou diskusi manažerek. Odpolední program bude věnován ženám v netradičních odvětvích a povoláních. Promluví Hana Tenglerová o ženách v technických vědách a pak bude následovat panelová diskuse žen z oborů jako IT, právo a obchod či stavebnictví. Slavnostním zakončením konference bude vyhlášení vítězů soutěže Firma roku: Rovné příležitosti 2009 a předání ocenění.

Kdy: středa 11. 11. 2009, 10.00-16.00 (registrace a snídaně od 9.00)

Kde: konferenční sál budovy Vodafone, Vinohradská 3217/167, 100 00 Praha-Strašnice

Přihlásit se na konferenci můžete na emailu jitka.kolarova@genderstudies.cz nebo na telefonu 224 915 666. Konference proběhne v českém jazyce. Hlídání dětí bude zajištěno.

Konferenci finančně podpořil Slovak-Czech Women´s Fund. Prostory zdarma poskytl Vodafone ČR. Mediálním partnerem Firmy roku: Rovné příležitosti je Český rozhlas 2.

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma).

Email *