x

Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma)

09/2011 Úřad roku 2011, 08/2010 Úřad roku Půl na půl 2010

Konzultace k programům slaďování rodinného a pracovního života a rovných příležitostí pro úřady veřejné správy

31.8.2011, Linda Sokačová, Gender Studies, o.p.s.
Gender Studies nabízí menším úřadům I. a II. typu speciální konzultace k programům rovných příležitostí žen a mužů a slaďování rodinného a pracovního života. Chybí Vám informace o tom, co mohou úřady v této oblasti dělat, zajímáte se o právní nebo personální stránku věci? Chcete znát náklady a zisky jednotlivých programů? Napadá Vás cokoli dalšího?

Gender Studies nabízí menším úřadům I. a II. typu speciální konzultace k programům rovných příležitostí žen a mužů a slaďování rodinného a pracovního života. Chybí Vám informace o tom, co mohou úřady v této oblasti dělat, zajímáte se o právní nebo personální stránku věci? Chcete znát náklady a zisky jednotlivých programů? Napadá Vás cokoli dalšího? Ozvěte se na e-mailovou adresu office@genderstudies.cz nebo telefon 224 91 56 66 a dohodneme se na přesném průběhu a formě konzultace.

Klíčové údaje k dané problematice předkládáme i v podobě publikace nazvané Malé obce za rovné příležitosti žen a mužů - pro více informací viz anotaci níže.

Malé obce za rovné příležitosti žen a mužů

1. Rovné příležitosti žen a mužů a slaďování rodinného a pracovního života na úřadech veřejné správy

2. Rovné příležitosti, diskriminace a česká legislativa

3. Komunitní plánování

4. Gender mainstreaming: Jak na něj?

5. Seznamte se s genderovým rozpočtováním.

6. Co všechno potřebujeme k plánování programů rovných příležitostí?

Vydalo Ministerstvo vnitra ČR a Gender Studies, o.p.s., 2011. Linda Sokačová (ed.). Autorský tým: K. Ciprová, P. Pavlík, A. Jachanová Doleželová, L. Sokačová, H. Skálová. Publikaci objednávejte na e-mailu knihovna@genderstudies.cz.

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma).

Email *