x

Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma)

06/2012 Gender a sociální vyloučení, 05/2012 Sendvičová generace a její genderový rozměr

Změřte své síly v soutěži Firma roku: Rovné příležitosti 2012

31.5.2012, Gender Studies, o.p.s.
Jako každý rok, i letos vyhlašuje Gender Studies soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi: Firma roku: rovné příležitosti. Vedle oblastí jako je firemní prostředí, postavení žen a mužů ve firmě, slaďování soukromého a pracovního života, plány a rozvoj a marketing, se nově zaměříme i na problematiku situace lesbických, gay, bisexuálních a trans osob ve firmě. Účast v soutěži vám umožní nejen publicitu, ale i získání zpětné vazby, která vám poradí, jak prosadit rovné příležitosti do firemní kultury.

Jako každý rok, i letos vyhlašuje Gender Studies soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi Firma roku: rovné příležitosti. Vedle oblastí jako je firemní prostředí, postavení žen a mužů ve firmě, slaďování soukromého a pracovního života, plány a rozvoj a marketing, se nově zaměříme i na problematiku situace lesbických, gay, bisexuálních a trans osob ve firmě. Účast v soutěži vám umožní nejen publicitu, ale i získání zpětné vazby, která vám poradí, jak prosadit rovné příležitosti do firemní kultury.

Soutěž je vhodná nejenom pro velké firmy, které mohou zasadit koncept rovných příležitostí do svých programů a směrnic, ale i pro malé a střední podniky, kde prosazování rovnosti funguje spíše neformálně. Zapojit chceme i univerzity a akademická pracoviště, která jsou také zaměstnavateli a i jejich zaměstnanci a zaměstnankyně potřebují kloubit práci s rodinou či osobním životem a ženy zde nemají stejnou možnost kariérního rozvoje.

Do soutěže se můžete přihlásit vyplněním dotazníku, který je k dispozici na webových stránkách www.rovneprilezitosti.ecn.cz. Uzávěrka přihlášek je 15. června 2012. Pro více informací kontaktujte Ninu Bosničovou na e-mailu nina.bosnicova@genderstudies.cz nebo na telefonu 224 915 666.

Jak dopadl minulý ročník, se dozvíte ve zpravodaji 01/2012. Chcete se na soutěž připravit? Vyzkoušejte si, jak jste na tom v naší hře Rovné příležitosti. Ale i pokud na tom nejste nejlépe, neváhejte se přihlásit, zpětná vazba vám pomůže situaci zlepšit.

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma).

Email *