x

Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma)

11/2008 Kultura očima žen

Notebook a kočárek: pozvánka na konferenci

1.11.2008, Gender Studies, o.p.s.
Zveme Vás na konferenci Návrat rodičů do zaměstnání po mateřské/rodičovské dovolené a na slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Firma roku: Rovné příležitosti. Konference proběhne ve středu 12. listopadu 2008 v Praze, v prostorách Žlutých lázní. Budete si moci poslechnout přednášky a panelové diskuze zaměřené na možnosti zaměstnávání rodičů a na opatření na usnadnění jejich návratu do práce po mateřské a rodičovské dovolené. Promluví řada odborníků a odbornic a zástupců a zástupkyň zaměstnavatelů.

Zveme Vás na konferenci Návrat rodičů do zaměstnání po mateřské/rodičovské dovolené a na slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Firma roku: Rovné příležitosti. Konference proběhne ve středu 12. listopadu 2008 v Praze, v prostorách Žlutých lázní. Budete si moci poslechnout přednášky a panelové diskuze zaměřené na možnosti zaměstnávání rodičů a na opatření na usnadnění jejich návratu do práce po mateřské a rodičovské dovolené. Promluví řada odborníků a odbornic a zástupců a zástupkyň zaměstnavatelů.

V odpolední části proběhne slavností vyhlášení nejlepších firem z hlediska rovných příležitostí pro ženy a muže a předání ocenění Firma roku: Rovné příležitosti.

Konference proběhne v českém a slovenském jazyce. Hlídání dětí zajištěno.

Organizuje Gender Studies, o.p.s. v rámci projektu Firma roku: Rovné příležitosti financovaného Citi Foundation.

Kdy: 12.11.2008, 9-16 hodin

Kde: Žluté lázně, Podolské nábřeží, Praha 4 (tramvají 3, 16, 17, 21 do zastávky Dvorce)

Na konferenci se registrujte na emailu: jitka.kolarova@genderstudies.cz nebo na telefonním čísle 224 915 666.

Program naleznete zde.

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma).

Email *