x

Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma)

05/2009 Audit rovných příležitostí ve firmě

Firma roku: Rovné příležitosti 2009 – hlaste se do nového ročníku

30.4.2009, Gender Studies, o.p.s.
I letos se mohou zaměstnavatelé hlásit do soutěže Firma roku: Rovné příležitosti, kterou vyhlašuje Gender Studies, o.p.s. už šestým rokem. Soutěž oceňuje firmy, které ve svých vnitřních strukturách nejvíce podporují rovné příležitosti žen a mužů. Přihlásit se je snadné – stačí vyplnit dotazník, který je ke stažení na webu www.rovneprilezitosti.ecn.cz.

I letos se mohou zaměstnavatelé hlásit do soutěže Firma roku: Rovné příležitosti, kterou vyhlašuje Gender Studies, o.p.s. už šestým rokem. Soutěž oceňuje firmy, které ve svých vnitřních strukturách nejvíce podporují rovné příležitosti žen a mužů.

Přihlásit se je snadné – stačí vyplnit dotazník, který je ke stažení na webu www.rovneprilezitosti.ecn.cz. Firma může být nominována svým vedením i zaměstnanci a zaměstnankyněmi. Soutěž je rozdělena na dvě kategorie: malé a střední, a velké firmy.

Uzávěrka pro zaslání vyplněných dotazníků je 30.6.2009. Dotazníky posílejte elektronicky na email jitka.kolarova@genderstudies.cz anebo poštou na adresu Gender Studies, o.p.s., Gorazdova 20, 120 00 Praha 2.

POZOR: firmy, které v roce 2008 získaly ocenění (netýká se Speciální ceny), se mohou do soutěže hlásit až v ročníku 2010.

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma).

Email *