x

Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma)

Zpravodaj 03/2022 Gender pay gap

Firma roku: Rovné příležitosti – vyhlášen již 15. ročník!

31.10.2022, Lucie Přibyl, Gender Studies, o.p.s.

Gender Studies, o.p.s. vyhlašuje další ročník prestižního ocenění Firma roku: Rovné příležitosti.
Opět vybereme ty nejlepší zaměstnavatele, kteří podporují rovné příležitosti. Přihlaste se do jubilejního 15. ročníku a zařaďte se po bok firem a organizací, které udávají trendy v HR!

Soutěž Firma roku: Rovné příležitosti již od roku 2004 oceňuje a zviditelňuje zaměstnavatelské organizace, které aktivním a inovativním způsobem podporují rovné příležitosti na pracovišti. Ročník 2023 se zaměří na stále aktuálnější téma prostupující všechna odvětví a činnosti: digitalizace práce. 

Co můžete získat, pokud se přihlásíte?

Vítězné firmy a organizace navíc budeme prezentovat skrze naše mediální partnery, na webu soutěže, na sociálních sítích Gender Studies a také v tiskové zprávě s mediálním dosahem. Slavnostní vyhlášení proběhne na závěrečné odborné konferenci v červnu 2023. Jak probíhala ta letošní v kině Přítomnost si můžete přečíst v reportáži od Anny Kotkové [doplnit odkaz] nebo se můžete podívat na fotkách od Kristýny Svobodové.

Přihlašování do nového ročníku bude spuštěno v průběhu listopadu. Do soutěže se mohou přihlásit organizace působící v České republice ze soukromé, veřejné i neziskové sféry včetně vědeckovýzkumných institucí bez ohledu na velikost, odvětví či oblast působnosti.

Více informací najdete na webu soutěže.

Letošní ročník soutěže probíhá opět s podporou ESF, Operační program zaměstnanost, v rámci projektu „CZ.03.1.51/0.0/0.0/17_081/0011557 Na jedné lodi - podpora rovných příležitostí ve firmách“. Přihlášení a celý průběh soutěže jsou proto pro všechny firmy a organizace bezplatné!

 

Kontakt:

Anna Karmazínová

koordinátorka soutěže
+420 777 910 941
firma.roku@genderstudies.cz

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma).

Email *