x

Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma)

02/2016 O rodičích a dětech

Nový ročník soutěže o ocenění Firma roku: Rovné příležitosti se zaměřením na diverzitu na pracovišti vyhlášen

31.5.2016,
Gender Studies, o. p. s. ve spolupráci s hlavním partnerem, Českou spořitelnou, a partnery, Plzeňským Prazdrojem, Vodafonem a společností Provident Financial, vyhlašuje nový ročník ocenění Firma roku: Rovné příležitosti, jehož hlavním tématem je v letošním roce diverzita na pracovišti.
Smyslem soutěže, kterou Gender Studies pořádá již od roku 2004, je ocenit firmy a zaměstnavatele, kteří usilují o aktivní prosazování rovných příležitostí a zacházení se všemi lidmi ve svých interních politikách i každodenní praxi. Účastí v soutěži o ocenění Firma roku: Rovné příležitosti chceme firmy rovněž pozitivně motivovat k prosazování zaměstnanecké diverzity, (nejen) s ohledem na rovnost žen a mužů. Každá firma, která se přihlásí, totiž po vyhodnocení své přihlášky obdrží písemnou zpětnou vazbu obsahující tipy a doporučení pro své další směřování a rozvoj v této oblasti. Přihlásit se tedy mohou i ti zaměstnavatelé, kteří se tématem podpory rovných příležitostí a diverzity teprve začínají zabývat.

Do soutěže o ocenění Firma roku: Rovné příležitosti se mohou firmy i další zaměstnavatelské organizace působící na území České republiky hlásit do 30. června, kdy bude příjem přihlášek ukončen. V prvním kole hodnotí doručené dotazníky a případné další materiály interní tým Gender Studies, ve druhém kole pak postoupivší firmy vyhodnocuje externí odborná porota. Pro přihlášení stačí zaslat elektronicky vyplněný dotazník a uhradit startovné.

Více informací včetně pravidel soutěže a dotazníku lze získat na webových stránkách soutěže o ocenění: http://rovneprilezitosti.ecn.cz.

V případě jakýchkoli dotazů či nejasností se obracejte na josef.vosmik@genderstudies.cz, tel. 773 440 845 nebo 777 910 941. Těšíme se na vaši účast!

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma).

Email *