x

Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma)

Zpravodaj 04/2021 Feministická solidarita

Soutěž Firma roku 2022: Rovné příležitosti

30.11.2021, Lucie Königsmarková, Gender Studies, o.p.s.

Gender Studies, o.p.s. vyhlašuje další ročník soutěže o prestižní ocenění Firma roku: Rovné příležitosti! Opět vybereme ty nejlepší zaměstnavatele, kteří podporují rovné příležitosti žen a mužů. Přihlaste se do letošního ročníku a zařaďte se po bok firem a organizací, které udávají trendy v personalistice!

Ročník 2022 se zaměří na téma rovného odměňování. Česko nadále patří mezi evropské země s největším rozdílem v průměrných mzdách žen a mužů. Mnoho zaměstnavatelů už si ale uvědomuje dopad platových nerovností a aktivně podniká kroky k jejich odstranění. Patříte mezi ně i vy? Přihlaste se do letošního ročníku ocenění Firma roku: Rovné příležitosti!

Co můžete získat?

Vítězné organizace navíc budeme prezentovat prostřednictvím našich mediálních partnerů, na webu soutěže a na sociálních sítích Gender Studies a také v tiskové zprávě s rozsáhlým mediálním dopadem. Slavnostní vyhlášení proběhne na závěrečné odborné konferenci 17. června 2022 (foto z minulých ročníků).

Přihlášky můžete zasílat od 6. prosince 2021. Do soutěže se mohou přihlásit zaměstnavatelé působící v České republice v soukromé, státní i neziskové sféře bez ohledu na velikost, odvětví či oblast působnosti.

Více informací a přihlášku najdete na webu soutěže.

Letošní ročník soutěže opět probíhá s podporou ESF, Operační program zaměstnanost, v rámci projektu „CZ.03.1.51/0.0/0.0/17_081/0011557 Na jedné lodi - podpora rovných příležitostí ve firmách“.

 

Kontakt:

Lucie Königsmarková
koordinátorka soutěže
+420 777 910 941
firma.roku@genderstudies.cz

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma).

Email *