x

Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma)

06/2006 Společenská odpovědnost firem

Společenská odpovědnost firem a rovné příležitosti pro ženy a muže

26.5.2006, Business Leaders Forum
Pozvánka pro veřejnost na diskusní kulatý stůl: "Společenská odpovědnost firem a rovné příležitosti pro ženy a muže", který se koná 8. června 2006 od 13.39 v Kongresovém centru Praha. Kulatý stůl je součástí partnerského projektu "Půl na půl - rovné příležitosti žen a mužů" podpořeného v rámci Iniciativy společenství EQUAL, který je koordinován Gender Studies, o.p.s.

Pozvánka pro veřejnost na diskusní kulatý stůl: Společenská odpovědnost firem a rovné příležitosti pro ženy a muže

Termín: 8. června 2006 od 13.39 do 17.00 hodin
Místo: Kongresovém centru Praha, ulice 5. května 65, Praha 4, Jednací sál II
Moderátor: Ondřej Benda

Forma:
kulatý stůl pro 15 vybraných a osobně pozvaných diskutujících a 20 přísedících posluchačů z řad veřejnosti, kteří také mohou do debaty zasáhnout.

Účastníci diskuze: zástupci firem (jak pozitivně, tak i negativně naladěné), Zástupce z oblasti PR, zástupkyně GS - představení projektu plus účastnice diskuze, představení výsledků průzkumu, zástupce vlády a médií. Přislíbená účast.: Rostya Gordon Smith (People Impact), Alena Veselá (ABB), Jiří Šiška (Meditera), Štěpán Jurajda (CERGE), Alena Králíkova a Eva Ferrarová (Gender Studies, o.p.s.), Miroslav Hřebecký (Gymnasium Jižní Město), Jiří Mikeš (VŠE), Iwona Pěnkavová a další jsou v jednání.

Počet míst je omezen, prosíme, přihlaste se laskavě e-mailem či telefonicky na níže uvedeném kontaktu: Business Leaders Forum, nejedlo@blf.cz, tel: 224 216 275

Tato aktivita je součástí partnerského projektu "Půl na půl - rovné příležitosti žen a mužů" podpořeného v rámci Iniciativy společenství EQUAL, který je koordinován Gender Studies,o.p.s.. Tento program se zaměřuje na boj s diskriminací na trhu práce a podporu znevýhodněných sociálních skupin při začleňování do pracovního života. Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem EU a státním rozpočtem České republiky.

Líbil se Vám článek? Přihlaste se k odběru zpravodaje (zdarma).

Email *